Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Algebehandling og fliserens i Aarhus

Hos MalerHuseT tilbyder vi en omfattende service inden for algebehandling, hvad enten der er tale om alger på facader, fliser eller træ. Vi dækker hele Aarhus og omegn, bl.a. Tilst og Brabrand.

Vi er førende indenfor algebehandling i Aarhus

På grund af det varmere klima er algebegroning blevet et stadig større problem i Danmark – for såvel alle husejere, boligselskaber, kommuner og virksomheder. I den forbindelse tilbyder vi en effektiv og professionel algebehandling, så I hurtigt bliver algefri. Vi kan både udføre algebehandling af tag, fliserens og algebehandling af træværk/hegn.

Vi udfører algebehandling i Tilst, Aarhus og omegn af bl.a.:​

  • Terrasser
  • Hegn
  • Facader
  • Udhæng
  • Gavle
  • Fliser og træ

Få gode råd og vejledning

Vi står for det hele i forbindelse med algebehandlingen og kan ligeledes også udføre en efterbehandling med en beskyttelse, hvis det ønskes. Beskyttelsen, der er farveløs, sørger for, at overfladen ikke bliver angrebet igen.

Desuden rådgiver vi gerne, før vi går i gang: Hvad er algebehandling? Hvordan kan man vedligeholde behandlingen, efter vi er færdige?

Søger du en kvalitetsbevidst, langtidsholdbar algebehandling?

Så kontakt os i dag på telefon 86 16 11 33 eller skriv på e-mail kontor@malerhuset.dk for et godt tilbud og en god pris.

Vi står altid klar med professionel vejledning og service, når du ønsker en behandling af dine overflader. Med base i Aarhus, Tilst, er vi en ideel samarbejdspartner i hele Østjylland. Vi ser frem til at hjælpe dig med din rensning af fliser!

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt