Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fuld facaderenovering​

En facade er ejendommens ansigt udadtil, og uden en facaderenovering kan boligen komme til at se slidt, gammel og misligholdt ud, da årstiderne kan skabe revner i beton, puds, sten og træværk. Vi kører ud og renoverer facader i Aarhus-området.

Jo før skrammer og revner behandles med en facaderenovering, desto mindre bliver arbejdet og dermed også udgifterne til udbedring og renovering.

Alle former for facadearbejde

Hos MalerHuseT udfører vi alle former for facaderenovering, hvad enten vi fungerer som konsulenter, totalentreprenører eller fagentreprenører på opgaven.

Vi udfører facaderenovering på private boliger såvel som på virksomhedsfacader, butikker og andre erhvervsbygninger.

Vi har ekspertisen og den rette baggrund, så du er sikret et arbejde i højeste kvalitet med lang holdbarhed og et smukt resultat. 

Med vores erfaring og ekspertise kan vi ligeledes vejlede og rådgive, så du får den helt rette facaderenovering til din ejendom eller bygning i Aarhus eller omegn.

Store og små opgaver af facaderenovering

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, så kontakt os på telefon 86 16 11 33, eller skriv på kontor@malerhuset.dk hvis du ønsker mere information eller et uforpligtende tilbud.​​

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt