Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lad os udføre tapetsering og få et flot og unikt præg

Skal du have tapetseret, og har du brug for en professionel til at klare opgaven for dig? Så er MalerHuseT de rette at kontakte. Vi har stor erfaring med tapetsering, herunder opsætning af bl.a. fotostater og fototapet. Vi har base Tilst, men vi hjælper både private og erhverv i Brabrand, Aarhus og hele omegn.

En verden af muligheder med tapetsering

Hvis du er træt af kedelige hvide vægge, så kan tapetsering være den helt rigtige løsning. Tapet kan fås i rigtig mange varianter, og det kan give et unikt og anderledes udtryk i ethvert hjem.

Vi tilbyder f.eks. opsætning af tapet med mønstre, og der er et hav af forskellige farver og nuancer at vælge i mellem. Det kan være alt fra farverig og spraglet tapet til det mere afdæmpede og enkle. Dermed kan du skabe lige præcis den stemning i dit hjem eller på din arbejdsplads, som du går og drømmer om.

Få rådgivning i forbindelse med din tapetsering lige her

Når du have tapetseret rådgiver og vejleder vi dig gerne til det rigtige valg af tapet. Her hjælper vi dig bl.a. med at se på, hvilket rum tapetet skal være i, og hvilken stemning du ønsker, at tapetet skal tilføre rummet.

Vi tager desuden højde for, hvad rummet skal bruges til samt rummets dynamik i form af højdeforhold, lysindfald og størrelse. Derved får du den helt rette, professionelle vejledning og en tapetsering, der matcher dine ønsker og rummets funktion til fulde.​

Fotostater og fototapet

Hvis du ønsker et unikt og individuelt præg i dit hjem, er et fototapet eller en fotostat en oplagt mulighed. Med denne slags tapet får du en smuk udsmykning. Begge dele er samtidig et helt enkelt middel til at skabe inspirerende rammer i et rum, der ellers er præget af hvide og lyse vægge.

En anden fordel ved fotostater og fototapet er, at der er utallige muligheder. Du kan f.eks. bruge egne billeder og motiver og få det blæst op i stor størrelse for et personligt præg, eller du kan vælge et fototapet med smukke motiver, der matcher tidens trends. Med denne type tapet er det altså kun fantasien, der sætter grænser.

Garanti på korrekt opsætning af tapet

Tapetsering kan være en ren videnskab og give dårlige resultater, hvis man ikke besidder den faglige viden, baggrund og erfaring. Hos os er du altid garanteret kvalitetsarbejde. Vi kan klare tapetsering af alle former for vægge og skråvægge, og selv i de svære hjørner kan du forvente et fejlfrit resultat.

Når vi udfører tapetopsætning hos dig, tager vi os også af forarbejdet med spartling, slibning og grunding.

Alt dette sikrer dig et ordentligt og veludført stykke arbejde, en høj kvalitet og et smukt resultat.

Har du spørgsmål til tapetsering? Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores priser, ønsker du rådgivning, eller vil du hyre os til din tapetseringsopgave? Så kontakt os med det samme. Vi udarbejder desuden gerne et tilbud til dig med en god pris på din tapetsering.

Du kan ringe til os på telefon 86 16 11 33 eller skrive til vores e-mail kontor@malerhuset.dk, så hører du fra os.

​​

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt