Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Alt i opsætning af filt og glasvæv​

MalerHuseThar stor erfaring og ekspertise inden for opsætning af glasvæv og opsætning af filt for både private kunder såvel som erhvervskunder i og omkring Aarhus.

Sørg for et plant underlag

Hvis du har vægge eller lofter med mange revner, kan det være en effektiv løsning med opsætning af enten glasvæv eller filt. Glasvæv vil fungere som armering, der kan modvirke flere revnedannelser og samtidig sikre en robust overflade. Opsætning af filt har samme funktion.

Inden opsætning af filt foretages, skal forarbejdet være i orden, således at kvaliteten af opsætningen er i top og holder i mange år frem. Her er det vigtigt, at underlaget bliver helt jævnt, da flere vævstyper kan afsløre selv små ujævnheder. Princippet er det samme ved opsætning af glasvæv.

Sker opsætning af glasvæv eller filt oven på eksisterende tapet, skal det ligeledes sikres, at tapetet ikke sidder løst, da det kan give buler.

Perfekt opsætning af glasvæv og filt

Når vi står for opsætning af filt eller glasvæv, sørger vi også for alt forarbejdet med spartling, slibning og grunding, såfremt det ønskes og er nødvendigt. 

På den måde er du sikret, at arbejdet bliver udført professionelt og at kvaliteten af opsætningen af glasvæven og filten bliver helt perfekt.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 86 16 11 33, eller skriv på kontor@malerhuset.dk hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller mere information om opsætning af vores glasvæv og filt.

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt