Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Privatkunder

Hos MalerHuseTudfører vi både små og store opgaver - altid med fokus på kvaliteten. Vi hjælper dig gerne med at sætte nye farver på lejlighed, hus eller sommerhus både ud- og indvendigt.

Vores store erfaring og kendskab til produkter og farver gør os i stand til at rådgive og inspirere dig. Lysindfald, størrelse af rummet og omgivelserne er f.eks. vigtige faktorer når du vælger farver til dit hjem.

Vejr og vind slider på husets udvendige maling, og hvis du venter for længe med at male udvendigt, tager træværket mere skade, end hvis du vedligeholder med kortere mellemrum. 

Det kan betale sig at vedligeholde frem for at renovere.

Ved ombygninger, tilbygninger eller renovering, hvor malerarbejdet skal udføres i etaper, kan vi koble en af vores servicemalere på opgaven. Servicemalerne er udstyret med en firmabil, der fungerer som et rullende maler-værksted. 

Når byggeriet er klar til en ny omgang spartel eller maling, ringer du blot direkte til servicemaleren, som kommer tilbage og gør opgaven færdig. Det giver mindre spildtid og dermed en lavere pris.

Kontakt os nu for at få et tilbud. Vi udfører opgaver både til fast pris og til en aftalt timepris med eller
uden materialer.

Kontakt os nu for at få et tilbud på 86 16 11 33 eller på mail kontor​@malerhuset.dk

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt