Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Alt i opsætning af filt og glasvæv

Skal du have opsat filt på nogle af dine vægge? MalerHuseT har stor erfaring og ekspertise indenfor opsætning af filt og glasvæv, og vi udfører opgaver for både private og erhverv i og omkring Tilst, Brabrand og Aarhus.

Forarbejdet er vigtigt

Hvis du har en væg eller et loft med mange revner, kan det være en effektiv løsning med opsætning af filt eller glasvæv. Begge dele vil fungere som armering, der kan modvirke flere revnedannelser og samtidig sikre en robust overflade.

Inden opsætning af filt foretages, skal forarbejdet dog være i orden. På den måde sikrer vi nemlig at kvaliteten af opsætningen er i top og holder i mange år frem. I denne forbindelse er det især vigtigt, at underlaget bliver helt jævnt, da flere vævstyper kan afsløre selv små ujævnheder. Princippet er det samme ved opsætning af glasvæv.

Vælger man at påføre filt eller glasvæv ovenpå det allerede eksisterende tapet, så skal det ligeledes sikres, at tapetet ikke sidder løst, da det kan give buler.​

Når vi udfører opsætning af filt eller glasvæv sørger vi naturligvis også for forarbejdet med spartling, slibning og grunding, såfremt det ønskes og er nødvendigt.

Alt i alt garanterer vi dig et flot resultat, hvor forarbejdet er udført til punkt og prikke, så du kan få glæde af resultatet i mange år.

Vil du vide mere om opsætning af filt og glasvæv? Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om opsætning af glasfilt, filt eller glasvæv, har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, der måtte være eller udarbejder et tilbud med en god pris på din opgave.

Ring på telefon 86 16 11 33, eller skriv til vores e-mail kontor@malerhuset.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt