Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fototapet eller fotostat​

​Hvis du ønsker en unikt og individuelt præg i dit hjem, er et fototapet eller en fotostat det helt rigtige valg, med den slags tapet får du en smuk udsmykning i et hvert hjem.


En fotostat eller fototapet er samtidig et helt enkelt middel til at skabe inspirerende rammer i et rum, der er præget af hvide og lyse vægge.

Der er utallige muligheder med fotostat og fototapet. Uanset hvilket æstetisk udtryk du ønsker at vise i hjemmet, har du utallige muligheder, hvad enten du vælger et smukt fototapet eller en personlig fotostat.

I forbindelse med fotostater kan man eksempelvis bruge egne billeder og motiver og få det blæst op i stor størrelse - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Garanti på korrekt opsætning af en fotostat og fototapet.

​Opsætning af tapeter kan være en ren videnskab og give dårlige resultater, hvis man ikke besidder den faglige viden og baggrund.

Hos os er du garanteret kvalitetsarbejde. Når vi opsætter fototapet eller fotostat, tager vi os også af forarbejdet med spartling, slibning og grunding, inden vi opsætter selve tapetet eller fotostaten på væggen.


Det sikrer dig altid, at arbejdet er gjort ordentlig, og at kvaliteten af opsætningen af fototapetet bliver helt perfekt.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 16 11 33, du kan også skrive til kontor@malerhuset.dk hvis du ønsker du mere information, eller hvis du ønsker et ufopligtende tilbud på opsætning af en fotostat eller fototapet.

Komplet tapetsering​

​Skal du have opsat tapet, så lad MalerHuseT stå for en professionel og kvalitetsbevidst tapetsering.

En verden af muligheder med tapetsering

Tapet kan være en smuk udsmykning i ethvert hjem og give et unikt og anderledes udtryk, med mønstre og farver i utallige nuancer, kan tapetsering give en verden af muligheder for at skabe en helt bestemt stemning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Med en tapetsering kan du give rummet dit eget personlige udtryk – alt fra farverig og spraglet tapetsering, til det mere afdæmpede og enkle, der blot skal skabe en særlig stemning og atmosfære i rummet eller lokalet.

Tapetsering til ethvert rum

Skal tapetseringen være farverig eller neutral? Det kan vi hjælpe med. Vi kan rådgive og vejlede dig med valget af det helt rigtige tapet. Valget af tapet kommer helt an på rummet og den stemning, tapetseringen skal skabe. 

Vi tager højde for, hvad rummet skal bruges til samt rummets dynamik i form af højdeforhold, lysindfald og størrelse. Derved får du en tapetsering, der matcher dine ønsker og rummets eller lokalets funktion.

Når vi står for tapetseringen, tager vi os også af forarbejdet med spartling, slibning og grunding, inden vi opsætter tapetet på væggen. Det sikrer dig, at arbejdet altid er gjort ordentlig, og at kvaliteten af opsætningen bliver helt perfekt.

Kontaktinformation

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt